Bayern gaat het contract van Demichelis openbreken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bayern gaat het contract van Demichelis openbreken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München is met de Argentijnse international Martin Demichelis tot een overeenkomst gekomen om zijn contract te verlengen tot de zomer van 2012. De middenvelder die ook als verdediger uit de voeten kan is bezig aan zijn zesde seizoen in Duitsland.

Martin Demichelis (foto boven), 28 jaar, was in die zes seizoenen niet altijd onbesproken. Zo werd hij door de vorige trainer Ottmar Hitzfeld een tijd geschorst omdat hij niet langer meer wilde spelen als verdedigende middenvelder. Zijn geliefkoosde positie is die van centrale verdediger, maar ook Hitzfeld's opvolger Jürgen Klinsmann speelt de Argentijn vaak uit op het middenveld. Dat is niet altijd zonder succes want in zijn laatste twee wedstrijden kon Demichelis telkens scoren.

Demichelis is als verdedigende middenvelder een concurrent van de Nederlander Mark Van Bommel en als verdediger van onze landgenoot Daniel Van Buyten. Van Bommel heeft nog altijd geen nieuwe overeenkomst voor volgend seizoen bij Bayern. Voor volgend seizoen werd ook al Anatoliy Tymoschuk vastgelegd die overkomt van Zenit Sint-Petersburg. Ook de Oekraïner is een verdedigende middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties