Voor een ticket voor de eindronde

filip broos
| 2 reacties
Voor een ticket voor de eindronde

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strijd voor een plaats in de eindronde van 2e nationale blijft spannend, zeker nu de kanshebbers op die eindronde nu tegen elkaar uitkomen. Vraag is wie blijft in de race en wie sneuvelt er?

Met KVK Tienen en SK Beveren staan er 2 potentiele eindronde kandidaten recht tegen over elkaar. Beide ploegen staan samen met SK Ronse op een gedeelde 4e plaats op 3 punten van KV Oostende.

Tienen is de laatste weken weer naar zijn beste vorm aan het terugkeren na een mindere start van de terugronde, zo werd er gewonnen van Ronse en van Virton. Met het vooruitzicht van de derby op OHL volgende woensdag en de thuismatch tegen Brussels volgende zondag breekt er een enorm belangrijke week aan willen de suikerjongens alsnog de eindronde halen. 
Voor de wedstrijd van morgen is Neven geschorst en voor de geblesseerde Vanhees komt de wedstrijd te vroeg na zijn blessure. Vandecauter en Thijs behoren weer tot de wedstrijdkern na hun respectievelijke blessures. Ook topschutter Dufoor is terug na zijn reis naar China.

De kern: Schuermans, Peeters, Vandeput, Triantafallidis, Bogaerts, Belme, Vandecauter, Barbé, Thijs, Nelis, Penga, Haznadar, Dufoor, Van Impe, Lunenburg

SK Beveren scheerde de laatste weken niet echt hoge toppen, in 4 wedstrijden werd slechts 1 keer gewonnen, thuis tegen Doornik. De 2 vorige wedstrijden tegen Oostende en Deinze werden afgesloten met een gelijkspel. Uitkijken wordt het naar het wederoptreden van EX-Tienen speler Michael Lacroix al is hij twijfelachtig met een blessure aan de hamstrings. Verder wordt het bang afwachten of sluitstuk Dantschotter de aftrap haalt, hij blesseerde zich vrijdag op training aan de heup. 

De kern: Dantschooter(?), Lardenoit, Vanbelle, Rentmeister, Ba, Aerts, D'Haemers, Baghdad, Cousin, Martens, Cathoir, Lacroix, Mulisa, Kokot, Olguin en De Bruyn.De wedstrijd wordt zondag afgetrapt om 15u en staat onder de leiding van de heer Stas
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties