Dury: 'Niet gesproken met RC Genk'

Dury: 'Niet gesproken met RC Genk'
Foto: © SC

Francky Dury (foto) doet het ondanks de 1-0-nederlaag gisteren op AA Gent toch weer goed met Zulte Waregem. Zijn naam werd dan ook genoemd bij RC Genk als opvolger van Ronny Van Geneugden, maar hij lieten weten nog niet met die club te hebben gesproken.

"Het is onzin om te verkondigen dat ik al met RC Genk zou gepraat hebben. Bovendien onderhandel ik niet met andere teams zonder medeweten van mijn club, dus ook niet met Genk", zei Francky Dury gisteren op Studio 1. Wel zegt de oefenmeester dat Jos Vaessen, de sterke man bij de Limburgers, hem gebeld heeft, maar dat hij hen liet weten dat hij nog een contract heeft.

"Genk heeft het volgens mij heel correct aangepakt. Harry Lemmens (de voorzitter van Genk, nvdr) heeft nog met onze voorzitter gebeld en die heeft hem alles uitgelegd. Of ik geïnteresseerd ben? Ik denk dat de projecten bij al die topteams mij niet zo goed liggen. Ik zie bij hen heel veel onzekerheid en ik moet kunnen functioneren in een team waar ik de leiding kan nemen", besluit Dury, die zichzelf eerder ziet functioneren zoals Michel Preud'homme bij AA Gent. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties