Hamme mist drie titularissen in degradatiestrijd

De Nijs Michael
| 0 reacties
Hamme mist drie titularissen in degradatiestrijd
Foto: © SC

Hamme verkeert in de tweede afdeling nog steeds in hoge degradatienood. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt blauw-zwart nu ook af te rekenen met extra blessureleed. 'De Wuitens' moeten tot het einde van dit seizoen liefst drie titularissen missen.

Zo zal doelman Nico Baert (foto) zijn team niet meer kunnen behoeden voor tegendoelpunten. De 33-jarige sluitpost heeft een spierscheur in de dij opgelopen en moet als gevolg daarvan minstens vijf weken rust in acht nemen.

Daarnaast blijkt dat de revalidatie van Sebastiaan Hermans niet volgens schema verloopt. De middenvelder startte dit seizoen twaalf keer in de basis, maar moest vervolgens een liesoperatie ondergaan. Wellicht raakt hij dit seizoen niet meer wedstrijdfit.

Tot slot kan ook Thomas De Meyer een kruis maken over zijn seizoen. De middenvelder verscheen dit seizoen 25 keer als basisspeler op het wedstrijdblad, maar onlangs raakte hij geblesseerd en moest hij in het gips. Intussen is de 25-jarige oud-speler van AA Gent verlost van zijn gips, maar hij moet de komende vier weken wel nog een brace dragen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties