Video: Brazilië laat opnieuw punten liggen

Kevin Van Cutsem
| 3 reacties
Video: Brazilië laat opnieuw punten liggen
Foto: © SC

Brazilië heeft opnieuw de kans gemist om zijn achterstand op leider Paraguay te verkleinen. De Seleçao speelde immers gelijk tegen Ecuador, en staat nu vierde in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep.

Het zag er nochtans naar uit dat Brazilië, zonder Kaka, de drie punten vanuit Quito zou meenemen. Julio Baptista, die amper één minuut eerder Ronaldinho had vervangen, bracht de Brazilianen een kwartier voor affluiten op voorsprong. Met een gelukje. Zijn schot belandde via de paal en doelman Jose Cevallos in de netten.

In de slotminuut maakte de thuisploeg, zonder Standard-doelman Espinoza, echter gelijk via de ingevallen Cristian Noboa. De voorbereiding kwam van PSV'er Edison Mendez. De middenvelder dolde met de Brazilianen en bracht voor. Het leer raakte niet weg en Noboa profiteerde.

Brazilië staat nu vierde in de Zuid-Amerikaanse poule op vijf punten van leider Paraguay. Argentinië en Chili tellen één punt meer dan Brazilië. De nummer vijf, Uruguay, telt twee punten minder. Alleen de vier eersten mogen naar het WK. De vijfde speelt een barragewedstrijd tegen een deelnemer uit Noord- en Midden-Amerika.

U kan hier de video bekijken:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties