Tottenham Hotspur presenteerde stadionplannen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tottenham Hotspur presenteerde stadionplannen

Tottenham Hotspur heeft zijn stadionplannen gepresenteerd aan het publiek. Het nieuwe onderkomen zou een capaciteit krijgen van 58.000 plaatsen die dicht op het veld zullen zitten om de sfeerschepping te bevorderen.

In de komende maanden zal er nog meer duidelijk worden over het nieuwe stadion van Tottenham. Spits Robbie Keane toonde zich alvast erg enthousiast. "Het kan het team echt helpen wanneer de supporters dicht op het veld zitten", aldus de 28-jarige Ierse international op BBC Sport. Het stadion zou ook een hotel bevatten en een openbaar plein waar evenementen georganiseerd kunnen worden.

Het nieuwe stadion moet komen vlak naast het stadion waar Tottenham nu zijn thuiswedstrijden afwerkt, White Hart Lane. Dat stadion dateert al van 1899 en heeft een capaciteit van 36.000 plaatsen. "Al te vaak zijn nieuwe stadions omgeven door een grote vlakte en dat willen we hier niet. Met deze plannen is het mogelijk om iets unieks te creëren voor de lokale bevolking", aldus voorzitter Daniel Levy.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties