Daerden: "Dit was heel zorgwekkend"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Daerden: "Dit was heel zorgwekkend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kwam zondagavond veel te kort om aanspraak te maken op puntengewin bij aartsrivaal Anderlecht. Middenvelder Koen Daerden wond er geen doekjes om.

“Dit was gewoon heel slecht”, klinkt het bij de Limburger. “Het is heel zorgwekkend dat we voetballend niets gebracht hebben. We wonnen geen enkel duel en kegelden de bal gewoon vooruit. Je kan hier verliezen, maar de manier waarop het gebeurt was heel erg.”
 
Ondanks de nederlaag behoudt Club toch vier punten voorsprong op AA Gent en ligt de derde plaats nog altijd voor het grijpen. “Misschien vinden jullie dat niet erg, maar ik bekijk het anders. We hadden vandaag ook zeven punten kunnen voorstaan. Misschien klinkt dat naïef na deze wedstrijd, maar als je die instelling niet hebt, bak je er zeker niets van.”
 
Slepen naar het einde
 
Met een quasi zeker Europees ticket en het nakende vertrek van Jacky Mathijssen lijkt Club Brugge zich naar de finish te slepen. “Dat leeft zeker niet in de groep. Geven we die indruk? Dat is dan duidelijk onze fout. Het zegt misschien veel over hoe we naar de wedstrijden toeleven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties