Bölöni: "Als ik gevraagd word, zal ik nadenken"

De Nijs Michael
| 10 reacties
Bölöni: "Als ik gevraagd word, zal ik nadenken"
Foto: © SC

Iedereen volgt de titelstrijd in de Jupiler Pro League met argusogen, maar intussen is de Belgische voetbalbond nog steeds op zoek naar een nieuwe bondscoach. Standardtrainer Laszlo Bölöni wil een voorstel alvast in overweging nemen.

Eric Gerets werd onlangs naar voor geschoven als dé topkandidaat om bondscoach te worden, maar de trainer van het Franse Olympique Marseille ziet dat zelf niet meteen zitten. Ook Michel Preud'homme is een optie, maar de kans dat de trainer AA Gent verlaat, is klein. Door het afhaken van de twee meest genoemde namen komt Laszlo Bölöni in beeld.

De Roemeen is aan zijn eerste seizoen bij landskampioen Standard bezig en doet het daar uitstekend. Desondanks heeft Standard hem nog geen contractverlenging gegeven, waardoor Bölöni deze zomer einde contract is en dus een mogelijke nieuwe bondscoach. 

"Als ik gevraagd word als bondscoach, zal ik nadenken", houdt Bölöni alle opties open in HNB. De Roemeen ziet een avontuur met de Rode Duivels dus zitten? "Als ik zeg dat ik zal nadenken, dan bedoel ik nadenken. Ik moet daar toch geen verdere uitleg bij geven? Of wil je weten of ik er liggend of rechtstaand zou over nadenken?"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties