Jelicic: "We zijn er nog lang niet"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Jelicic: "We zijn er nog lang niet"
Foto: © SC

Antwerp kan dit weekend de poort naar de eindronde in tweede klasse openbeuken. Mits winst op het veld van Deinze is het ticket binnen. Zarco Jelicic probeert het enthousiasme te temperen.

“We staan er goed voor en moeten de klus deze week al proberen te klaren”, beseft Jelicic. “Maar het kan nog link worden. Onze achtervolgers hebben allemaal haalbare matchen.”

 

“Bij een gelijkspel of nederlaag in Deinze, kan het zijn dat vier of vijf ploegen tot twee of drie punten komen. Dan moet het op de slotdag tegen Tienen maar eens tegenzitten. We zijn er nog lang niet.”

 

Jelicic is onder Svilar zijn basisplaats kwijt geraakt. De middenvelder neemt dat goed op. “De ploeg draait goed, maar ik probeer me te tonen op training en tijdens mijn invalbeurten”, zegt de Serviër in HNB.

 

“Ik heb zeker nog een rol te spelen. Vorig seizoen scoorde ik vier goals in de eindronde. Hopelijk draait het dit seizoen ook zo uit, maar dan met promotie voor Antwerp. Ik heb dit seizoen nog niet veel gebracht, maar ik kan nog veel goedmaken in de komende weken.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties