Het seizoen van Iddi en Nong is voorbij

De Nijs Michael
| 4 reacties
Het seizoen van Iddi en Nong is voorbij
Foto: © SC

KV Mechelen mag zich opmaken voor de finale van de Belgische voetbalbeker, maar de Manenblussers krijgen wel een opdoffer te werken. Zowel Abdul-Yakuni Iddi als Aloys Nong (foto) zijn namelijk geblesseerd en moeten de rest van het seizoen forfait geven.

Iddi had dit seizoen al meermaals spierblessures en nu hebben de dokters een diagnose kunnen stellen. De 22-jarige Ghanees heeft een spierscheur in de lies, waardoor hij minstens vier weken vanaf de zijlijn moet toekijken. Daardoor moet KV Mechelen het seizoen afwerken zonder Iddi, die dit seizoen 13 keer mocht opdraven in competitieverband. Ook de bekerfinale komt te vroeg voor de middenvelder.

Ook Nong zal dit seizoen niet meer te zien zijn Achter de Kazerne. De aanvaller, die vorig seizoen Mechels topschutter werd, kwam dit seizoen door een spierscheur niet verder dan 4 basisplaatsen. Nu hij eindelijk van deze blessure verlost is, heeft de Kameroener een andere spierscheur opgelopen. Ook voor hem komt de bekerfinale te vroeg.

"Dit is het zwartste seizoen uit mijn carrière. Mijn hart brak toen ik besefte dat ik de bekerfinale zou missen", reageert Nong in GvA. "Ik vind het geweldig voor de club, maar ik had zo graag een bijdrage gehad. Begin mei vertrek ik voor twee weken op vakantie naar Kameroen, maar ik ben op tijd terug om mijn ploegmaats op de Heizel aan te moedigen. Ik heb het even moeilijk nu, maar ik laat mijn hoofd niet hangen. Volgend seizoen wil ik sterker dan ooit terugkeren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties