Jacobs waarschuwt voor te vroege euforie

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jacobs waarschuwt voor te vroege euforie
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht zou vanavond normaal erg makkelijk de klus moeten kunnen klaren tegen FCV Dender. Toch is trainer Ariël Jacobs (foto) er niet gerust in. Hij is in HNB op zijn hoede voor voorbarige euforie.

"Al van in het begin van het seizoen is het zo dat de ploegen die bovenin staan het ons moeilijk maken. Ik wil hier wel niet spreken over onze gewonnen wedstrijden tegen Club Brugge en Westerlo. Je weet gewoon nooit wat er zal komen", aldus de Anderlecht-trainer.

Ariël Jacobs zit absoluut niet te wachten op testwedstrijden die het kampioenschap zouden moeten beslissen. "Dat die er eventueel nog aankomen, houdt ons momenteel niet bezig. Wat ik van dat reglement vind? Men mag nog van geluk spreken dat het vorig jaar niet is voorgevallen. Of het EK mocht uitgesteld worden omwille van onze Jupiler Pro League", laat Jacobs tussen de regels duidelijk zijn visie blijken.

De trainer waarschuwt zijn speler alvast voor het duel tegen Dender. "Wie ik betrap op enige vorm van euforie, weet dat hij met mij te maken zal krijgen. Iedere vorm van euforie is nu misplaatst. Er is een einddoel en tussendoelstellingen hebben we niet", besluit Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties