Devroe volgt raad van Van Holsbeeck op

Mathias Dumarey
| 32 reacties
Devroe volgt raad van Van Holsbeeck op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck gaf vandaag in HLN Club Brugge de raad om de uitspraken van de Standard-spelers in de kranten aan de muur in de kleedkamer te hangen. Sportmanager Luc Devroe (foto) heeft niet geaarzeld om die raad op te volgen.

Steven Defour en Milan Jovanovic hadden beter hun mond gehouden. Uitspraken als 'Club thuis moet zeker wel lukken' en 'Enkel de wedstrijd tegen Club is nog een makkie' hadden ze beter niet uitgesproken. "We zullen zeker het krantenartikel uithangen in de kleedkamer", zegt Luc Devroe vandaag in HNB.

"Die uitspraken zullen zeker voor een grote motivatie zorgen bij onze spelersgroep. Voor ons staat er ook nog wat op het spel. We hebben afgelopen weekend een slechte zaak gedaan in het kader van de derde plaats en kunnen dus niet veel puntenverlies meer veroorloven", aldus Devroe.

De sportmanager wil ook niets meer horen over het feit dat trainer Jacky Mathijssen er wat gelaten bijloopt. "Ik heb alle vertrouwen in het plichtsbesef van onze trainer. Een derde plaats halen staat nog altijd goed op zijn palmares", besluit de West-Vlaming.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties