Mitreski keert wellicht terug naar Duitsland

De Nijs Michael
| 17 reacties
Mitreski keert wellicht terug naar Duitsland
Foto: © SC

Igor Mitreski is wellicht bezig aan zijn laatste weken op het Kiel. Onlangs zag het er nog naar uit dat de verdediger ook volgend seizoen actief zou zijn bij paars-wit, maar Mitreski gaat er zelf vanuit dat hij terugkeert naar Cottbus.

Germinal Beerschot haalde Mitreski deze winter op huurbasis weg bij het Duitse Cotbuss. De fusieploeg kon eveneens een aankoopoptie afdwingen. Mitreski speelde een erg behoorlijke terugronde en verscheen veertien keer aan de aftrap, maar toch is de kans dat de optie in zijn contract gelicht wordt, erg klein.

"Germinal Beerschot nam mij over van Cottbus voor zes maanden met een koopoptie", legt Igor Mitreski uit in GvA. "Germinal Beerschot wil me wel houden, maar vindt de prijs om de optie te lichten te hoog. Ik ben vorige week een drietal dagen naar Cottbus teruggekeerd en heb er met de president gesproken. Die gaf weinig ruimte tot onderhandelen. Indien de gevraagde prijs niet betaald wordt, moet ik terug. Dat was vrij duidelijk."
 
"Daarom moet ik besluiten dat het voor 90 procent vaststaat dat ik terugkeer", vervolgt de Macedonische verdediger. "Ik had het bij Germinal Beerschot echt naar mijn zin. Een mooie, correcte club, toffe ploegmakkers en een schitterende stad om in te leven. Moet ik terug, ook goed. Ik ben prof en weet dat dit erbij hoort." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties