Ook Germinal Beerschot denkt aan Verbauwhede

De Nijs Michael
| 69 reacties
Ook Germinal Beerschot denkt aan Verbauwhede
Foto: © SC

Het seizoen is bijna voorbij en daar kan Glenn Verbauwhede enkel blij om zijn. Het werd een rampjaar voor de Brugse goalie, maar mogelijk kan hij nu opnieuw aan voetballen gaan denken. Er is namelijk interesse vanuit binnen- en buitenland.

Glenn Verbauwhede ruilde Club Brugge afgelopen zomer tijdelijk in voor Kortrijk, maar die verhuurperiode werd geen succes. De 24-jarige sluitpost moest in Kortrijk zijn meerdere erkennen in titularis Peter Mollez, waarna hij zichzelf helemaal onmogelijk maakte door KV Mechelenspits Björn Vleminckx op de minpunten van zijn concurrent te wijzen.

Club Brugge liet Verbauwhede als noodoplossing meetrainen met de beloften, maar voor volgend seizoen zoeken de West-Vlamingen een nieuw tijdelijk onderdak voor hun doelman. Eerder raakte al bekend dat FC Den Bosch de jongeling graag wil huren, maar ook vanuit België is er interesse.

Zo denkt Germinal Beerschot volgens GvA aan Verbauwhede. De Bruggeling zou bij de Antwerpse fusieclub een vertrek van Silvio Proto moeten opvangen. De huidige paars-witte sluitpost keert deze zomer namelijk terug naar Anderlecht, dat nog steeds eigenaar van hem is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties