Spanjaard leidt allerlaatste finale UEFA-beker

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Spanjaard leidt allerlaatste finale UEFA-beker
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Spanjaard Luis Medina Cantalejo (foto) is door de UEFA uitverkoren om woensdag de finale te leiden van de UEFA-beker tussen Shakhtar Donetsk en Werder Bremen. Het is de allerlaatste finale van de UEFA-beker in de voetbalgeschiedenis.

Woensdag wordt de partij tussen Shakhtar Donetsk en Werder Bremen geleid door een Spaans viertal. De hoofdscheidsrechter is de 45-jarige Luis Medina Cantalejo die straks moet stoppen als internationaal scheidsrechter. Hij wordt in het Sükrü Saraçoglu Stadyumu, de thuishaven van Fenerbahçe SK, bijgestaan door Jésus Calvo Guadamuro en Roberto Diaz Perez Del Palomar. Vierde scheidsrechter in Istanbul Alfonso Perez Burrull. Cantalejo floot dit seizoen al zes wedstrijden in de Champions League.

Werder Bremen haalde de finale van woensdag na een 2-3-overwinning in Hamburg nadat het eerder de heenwedstrijd had verloren met 0-1. De doelpunten gescoord op verplaatsing gaven de doorslag. Shakhtar Donetsk stootte door nadat het in twee wedstrijden te sterk was voor Dynamo Kiev.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties