Trabzonspor richt vizier nu ook op Perisic

De Nijs Michael
| 1 reacties
Trabzonspor richt vizier nu ook op Perisic
Foto: © SC

Trabzonspor blijft maar scouten in België. De Turkse eersteklasser heeft al een hele resem spelers uit de Jupiler Pro League op haar verlanglijstje staan en daarop verschijnt nu ook de naam van Roeselare-huurling Ivan Perisic.

Ivan Perisic kwam afgelopen winter op huurbasis over van het Franse Sochaux. Hij tilde het niveau van Roeselare meteen de hoogte in en dat is niet enkel in ons land opgemerkt. Volgens de Turkse pers toont Trabzonspor interesse in de vlotscorende speler van Roeselare.

Als de Turken de Kroaat effectief willen binnenhalen, zullen ze wel tot een akkoord met Sochaux moeten komen. De club is namelijk nog steeds eigenaar van het talent. Bovendien krijgen de Turken stevige concurrentie uit België, Perisic is namelijk ook nadrukkelijk in beeld bij co-leider Anderlecht.

Zoals gezegd is Perisic niet de enige speler uit de Belgische competitie die op interesse van Trabzon kan rekenen. Ook Anderlechtspelers Jan Polak, Lucas Biglia en Mbark Boussoufa, KV Mechelenspeler Giuseppe Rossini, Germinal Beerschotspeler Tosin Dosunmu, Denderspeler Admir Aganovic en Charleroispeler Mahamoudou Habibou worden van nabij gevolgd door de Turkse club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties