Van Den Eede: "Duelletje Dender-Roeselare"

Tom Drossaert
| 17 reacties
Van Den Eede: "Duelletje Dender-Roeselare"
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Bart Van Den Eede blonk van zelfvertrouwen na de wedstrijd tegen Antwerp. De Denderspits heeft dan ook een goed oog op de confrontatie met de Great Old van donderdag in eigen huis.

 

Van Den Eede was nog zichtbaar aan het nagenieten van de overwinning van zijn ploeg. De spits vond dan ook dat Dender oververdiend de drie punten meepakt naar Oost-Vlaanderen. “Ik denk dat we Antwerp toch een serieuze tegentik gegeven hebben vandaag. Door ons eigen spel te spelen hebben we laten zien dat het niveauverschil tussen beide ploegen toch aanzienlijk was. Daardoor hebben we toch een hoop zelfvertrouwen getankt met het oog op de wedstrijd van donderdag, wanneer we Antwerp thuis ontvangen.”


 

Voor Van Den Eede is er nog niet veel veranderd aan de kansen van de Oost-Vlaamse club op een verlengd verblijf in eerste klasse. “We maken nog steeds evenveel kans als bij het begin van de eindronde. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je vandaag met Antwerp al een concurrent kan uitschakelen.”


 

De Denderspits ziet de eindronde uitdraaien op een duel tussen Roeselare en Dender. “In de drie voorgaande wedstrijden hebben we toch bewezen de betere ploegen te zijn. Ik zou Lierse ook nog niet uittellen, maar zij hebben met het verlies van vandaag toch al drie punten achterstand op ons, en het wordt niet simpel voor hen om dat nog in te halen,” aldus Bart Van Den Eede.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties