Bayern München haalt Pranjic weg uit Heerenveen

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Bayern München haalt Pranjic weg uit Heerenveen
Foto: © SC

Danijel Pranjic (foto) heeft zijn droomtransfer naar een buitenlandse topclub te pakken. De Kroatische middenvelder verruilt SC Heerenveen voor de Duitse vice-kampioen Bayern München.

Danijel Pranjic bevestigde vandaag aan Voetbal International dat de deal met Bayern München helemaal afgerond is. "Ik heb een contract ondertekend voor drie seizoenen. Als maandag de medische keuring goed verloopt, is het helemaal rond. Ik ben erg blij dat het deze club geworden is. Het is Bayern München, moet ik daar nog iets aan toevoegen?", lacht een doodgelukkige Pranjic.

Volgens het weekblad Kicker betaalt Bayern München een transfersom van tien miljoen euro voor Pranjic aan SC Heerenveen. De Friese club slaat zo opnieuw een serieuze financiële slag.  Pranjic had in het Abe Lenstra Stadion nog een contract tot 2011. Na Anatoliy Tymoschuk (Zenit Sint-Petersburg), Ivica Olic (Hamburg SV), Mario Gomez (VfB Stuttgart) en Alexander Baumjohann (Borussia Mönchengladbach) is Pranjic al de vijfde versterking voor Bayern München. De Duitse vice-kampioen heeft vanmiddag overigens al bevestigd dat Pranjic snel zal gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties