Ronaldo moet voor 30 juni bij Real tekenen

Tom Drossaert
| 9 reacties
Ronaldo moet voor 30 juni bij Real tekenen
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo heeft met ex-voorzitter van Real Madrid Ramon Calderon nog een contract lopen waarin staat dat de Portugees voor 30 juni moet tekenen bij de Spaanse club. Gebeurt dat niet, moet Real een bom geld ophoesten.

 

Die overeenkomst zouden de ex-voorzitter en de Portugese wereldvoetballer van het jaar afgesloten hebben toen Calderon nog aan het hoofd stond bij de Koninklijke. De bedoeling was om met zekerheid Ronaldo naar de Spaanse hoofdstad te halen. De clausule waarin staat dat Ronaldo zelf 30 miljoen euro vangt moest hij niet naar Madrid afzakken voor 30 juni was schijnbaar bijzaak.


 

Maar nu de kaarten anders lijken te liggen en een verlengd verblijf bij Manchester United steeds waarschijnlijker is, zit Real Madrid met een groot probleem. Nieuwbakken voorzitter Florentino Perez wil alsnog onder de overeenkomst uitkomen en een regeling treffen met de Portugees. De voorzitter had zijn zinnen niet zozeer op Ronaldo gezet, maar wil na Kaka ook Franck Ribéry in de clubrangen opnemen. Met de claim van 30 miljoen euro lijkt de komst van de Franse middenvelder opeens veraf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties