Soetaers: "Ik ga (nog) niet tekenen in Cyprus"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Soetaers: "Ik ga (nog) niet tekenen in Cyprus"
Foto: © SC

Tom Soetaers zou op het punt staan om een contract te tekenen vij de Cypriotische landskampioen Apoel Nicosia. De speler zelf ontkent in alle toonaarden dat er een overeenkomst is.

“Ik ga dit weekend niet in Cyprus tekenen, zoals in de media wordt gesuggereerd”, zegt Soetaers in HNB. “Voetballen in Cyprus betekent trouwens een hele grote stap. Ik zou eerst alles ginds met mijn vrouw moeten bekijken. Vooral hoe de leefgewoontes zijn.”

 

Een transfer naar Apoel Nicosia is echter niet definitief van de baan. “Dat ik nu niet teken, betekent niet dat die mogelijkheid uitsluit. Ik zoek een echte uitdaging en een club die me aanspreekt. Een ploeg waar ik met plezier kan voetballen. In België zijn er ook nog enkele mooie opties. Ook in Sint-Truiden is de deur nog niet dicht.”

 

“Na mijn vakantie (Soetaers is net terug van Gran Canaria en vertrekt zaterdag naar Tenerife) ga ik alles afwegen. Normaal beslis ik eind deze maand waar ik naartoe ga. Maar ik lig er niet wakker van als het pas in juli of augustus is. Ik hou niet van overhaaste beslissingen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties