Vermaelen wijst eerste bod Arsenal af

De Nijs Michael
| 11 reacties
Vermaelen wijst eerste bod Arsenal af
Foto: © SC

De kans bestaat dat Thomas Vermaelen deze zomer aan de slag gaat bij Arsenal, maar de Rode Duivel verkoopt zijn huid erg duur. Een eerste contractvoorstel van de Engelse topclub werd door de Ajaxverdediger namelijk naar de prullenmand verwezen.

Sören Lerby, de zaakwaarnemer van Vermaelen, zat intussen al een eerste keer rond de tafel met Arsenal. The Gunners schotelden Vermaelen een vierjarig contract voor, maar het voorstel van de Engelse topclub werd afgewezen. Vermaelen bereidt met zijn zaakwaarnemer nu een tegenbod voor, zo meldde De Telegraaf dit weekend.

Toch is de kans groot dat de transfer van Vermaelen alsnog doorgang vindt. "We praten deze week verder. Thomas staat er open voor, dat lijkt me logisch", legt zijn zaakwaarnemer uit bij Sportweek.

"Zijn ontwikkeling heeft zich goed doorgezet het voorbije seizoen", prijst Lerby zijn speler nogmaals aan. "Naast linkercentrale verdediger kan hij nu ook goed linksback spelen. Bovendien was hij de laatste maanden aanvoerder." Ajax zou akkoord gaan met een transferbedrag van twaalf miljoen euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties