Moeskroen praat met ronkende namen

Jimmy Wouters
| 51 reacties
Moeskroen praat met ronkende namen
Foto: © SC

Moeskroen is druk bezig met het aanstellen van een opvolger voor Enzo Scifo. De Henegouwers zouden zelfs al een nieuwe trainer gevonden hebben. Het gaat om een grote naam in het Europese voetbal.

Het zou gaan om de Serviër Miroslav Djukic. Daarnaast zou Moeskroen de Italiaan Amadeo Carboni aanstellen als de nieuwe technisch directeur. Geert Broeckaert wordt de assist van Djukic bij Moeskroen. Dat allemaal staat te lezen in HLN en Le Soir.

Miroslav Djukic en Amadeo Carboni kennen mekaar van hun verleden bij de Spaanse topclub Valencia. Dat ze nu naar Moeskroen komen, heeft te maken met de inbreng van Spaanse investeerder. Die zouden ook zes of zeven spelers willen onderbrengen bij Moeskroen.

Djukic maakt als speler naam bij Deportivo La Coruña en Valencia, waarmee hij twee Champions League-finales speelde. Als trainer werkte hij vooral in Servië, waar hij in 2007 werd uitgeroepen tot coach van het jaar.

Amadeo Carboni speelde negen jaar bij Valencia en was er ook een tijdje technisch directeur. Deze functie zou de 18-voudig Italiaans international ook bij Moeskroen gaan uitoefenen. 


 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties