Van Geneugden: "Ik heb de klap van Genk verwerkt"

De Nijs Michael
| 2 reacties
Van Geneugden: "Ik heb de klap van Genk verwerkt"
Foto: © SC

Ronny Van Geneugden werd in het voorjaar opzij gezet als hoofdcoach van Racing Genk, maar mogelijk zit de Limburger volgend seizoen opnieuw op de bank. FCV Dender ziet in Van Geneugden namelijk de geknipte man om de promotie af te dwingen.

Dender heeft er een turbulent seizoen opzitten. Hoofdcoach Johan Boskamp en assistent-trainer Partrick Asselman leefden in onmin met elkaar, waarna Asselman de plaats van Boskamp innam tijdens de eindronde. De kersverse hoofdcoach van de Oost-Vlaamse eersteklasser kon het behoud echter niet verzekeren. Dender degradeerde via de eindronde naar tweede klasse en de supporters keerden zich tegen de coach.

Het bestuur van Dender zat daarom al rond de tafel met Ronny Van Geneugden, de coach moet de club uit Denderleeuw opnieuw op de rails krijgen. "We hebben samengezeten", bevestigt de trainer bij Sporza. "Het was een informatief gesprek, heel vrijblijvend. Dender heeft me gevraagd om alles rustig te bekijken. In de loop van de week nemen we opnieuw contact op en dan zien we wel weer verder."

"Ik heb tijd nodig gehad om de klap van Genk te verwerken. Dat is gebeurd. Het zal afhangen van het project dat Dender biedt en of ik mij daarin kan vinden", geeft de Limburger zijn visie op de gesprekken met de neo-tweedeklasser. "Elke ploeg moet de ambitie hebben om zo hoog mogelijk te eindigen. We zullen zien wat de bedoeling is van Dender."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties