Bölöni: "Toch fier dat ik Cristiano Ronaldo lanceerde"

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Bölöni: "Toch fier dat ik Cristiano Ronaldo lanceerde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo is nu de duurste voetballer aller tijden met een transfersom van rond de 94 miljoen euro. De trainer die hem lanceerde, is Laszlo Bölöni, en daar is de Roemeen toch trots op.

Laszlo Bölöni liet Cristiano Ronaldo van het grote werk proeven toen hij nog de coach was van Sporting Lissabon. "Ik ben er fier op dat ik de duurste speler ter wereld heb gelanceerd, maar een pluim wil ik niet op mijn hoed steken. De tijd dat ik mezelf promootte, is al lang voorbij", lacht de oefenmeester van Standard in de media. "Het doet me wel plezier dat hij me uitnodigde in Parijs voor zijn ceremonie van zijn Gouden Bal en het feit dat hij mij ook in zijn boek vermeldde."

Over de transfersom van 94 miljoen euro wil hij niet te veel vertellen. "Niemand is zoveel waard, alleen mijn moeder", grijnst Bölöni. "Zij is zelfs meer waard. Ach ja, het is ook niet zomaar een som. Het is berekend op basis van het geld dat met de commerciële exploitatie van Ronaldo kan verdiend worden", besluit de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties