AZ krijgt nieuwe doelman

Jimmy Wouters
| 4 reacties
AZ krijgt nieuwe doelman
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AZ heeft woensdag Erik Heijblok gecontracteerd. De 32-jarige doelman komt over van De Graafschap en tekende in Alkmaar een contract voor twee seizoenen.

Eric Heijblok debuteerde in het betaalde voetbal bij HFC Haarlem, waar hij uiteindelijk vier seizoenen zou blijven. Via Ajax kwam hij uiteindelijk bij De Graafschap terecht waar hij het afgelopen seizoen alle wedstrijden in de Eredivisie speelde. 

Heijblok: “Ik ben superblij dat ik de komende seizoenen bij AZ onder contract sta. Voor mij is het een lot uit de loterij. Ik kom uit de regio Noord-Holland en had meteen een goed gevoel bij AZ. Het is geen normale transfer, maar die heb ik nog nooit gemaakt. Dit past wat dat betreft goed bij mijn carrière.”

 
Bij AZ zijn ze van mening dat ze nu goed gewapend zijn voor de Champions League. “Nu we dit seizoen Champions League spelen, kunnen we drie volwaardige keepers goed gebruiken. Naast Sergio Romero en Joey Didulica zijn we daar met de komst van Erik Heijblok van verzekerd", aldus directeur voetbalzaken Marcel Brands. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties