Benitez licht een tip van de sluier op

Yves Dekoning
| 3 reacties
Benitez licht een tip van de sluier op

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het blijft voorlopig rustig op de transfermarkt. Real Madrid en Manchester City waren actief en ook Liverpool FC deed zijn duit in het zakje, maar verder ...

Rafael Benitez heeft na het aantrekken van Glen Johnson ook een beetje in zijn kaarten laten kijken. De manager van Liverpool vertelde dat de club nog één versterking kan aankopen zonder spelers te verkopen. Hij gaf ook mee dat de fans nu geduld moeten hebben. We mogen er dus van uit gaan dat Benitez een nieuwe aanvaller naar Anfield zal halen, maar dat het nog enkele weken kan duren.

Volgens Benitez is Johnson de ideale aanwinst. "We wilden kwaliteit halen en dat is gelukt. Bovendien is hij Engels en dat is belangrijk voor de Champions League. We wilden de ploeg verbeteren en Jonson zal daarvoor zorgen."

Benitez ging ook in op de situatie van Alvaro Arbeloa. Na de komst van Johnson lijkt die zijn basisplaats kwijt te spelen. "Twee of drie ploegen hebben interesse, hij is een goede speler maar als een goed bod komt moeten we dat overwegen. Hij heeft nog een contract voor één seizoen. We praten over een verlenging. Hij moet wel begrijpen dat de concurrentie hier zwaar zal worden."

Naast Arbeloa lijkt ook Andrea Dossena te zullen vertrekken. De linksachter wacht nog steeds op Juventus. Sebastien Leto zou wel bijna weg zijn. Na een uitleenbeurt bij Olympiacos zou hij nu 90% zeker definitief naar Panatiaikos verhuizen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties