Kan Liverpool Ribery wegkapen?

Yves Dekoning
| 7 reacties
Kan Liverpool Ribery wegkapen?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Ribery is momenteel zowat de meest gegeerde voetballer ter wereld. De uitblinker van Bayern Munchen geniet de interesse van Spaanse en Engelse topclubs. Ineens duiken de geruchten op dat Liverpool FC hem zou binnenhalen.

Manchester United, Arsenal, Chelsea, Barcelona en Real Madrid zouden allemaal jagen op Frank Ribery. De 26-jarige middenvelder leek eerder op weg naar Real, maar Bayern floot hem terug. De Duitse topclub wil zijn sterspeler alleen laten gaan voor een waanzinnig bedrag.

Vandaag kreeg de zaak een verrassende wending. Ribery zou in Liverpool gespot zijn. Bij de gokkantoren zijn de quoteringen al serieus veranderd. Gokken op een transfer van Ribery naar Anfield kon voorheen aan 66/1, nu 13/8.

Het nieuws is opvallend aangezien Rafael Benitez bij Liverpool FC werkt met een beperkt budget. Hij zou Bayern een voorstel hebben gedaan van ruim dertig miljoen pond plus Ryan Babel, Andrea Dossena en Andrey Voronin. Het is onduidelijk hoeveel waarheid in het verhaal steekt, maar in Engeland gelooft men er wel in.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties