Real heeft bijna eerste Liverpoolspeler beet

Yves Dekoning
| 15 reacties
Real heeft bijna eerste Liverpoolspeler beet
Foto: © SC

Real Madrid heeft bijna een speler van Liverpool FC beet. Alvaro Arbeloa zou de Spaanse topclub weldra vervoegen. Voor Xabi Alonso lijkt een transfer moeilijk, maar niet langer onmogelijk.

 
Florentino Perez haalde na zijn verkiezingsoverwinning al snel enkele wereldsterren naar Real Madrid. Daarna richtte hij zich op Spaanse topspelers. Bij Liverpool FC lopen er een aantal Spaanse internationals rond. Xabi Alonso en Alvaro Arbeloa stonden op het verlanglijstje van Perez. Beide clubs onderhandelen nu al maanden over het duo.

De geruchten over Arbeloa waren gaan liggen, maar de veelzijdige verdediger zou nu toch naar Real trekken. Het contract van de 26-jarige Spanjaard zou over één jaar aflopen en door de komst van Glen Johnson moet hij vrezen voor zijn basisplaats bij Liverpool. De manager van Arbeloa verwacht dat alles begin volgende week in kannen en kruiken is.

Voor Alonso is de situatie minder eenvoudig. Rafael Benitez wil zijn centrale middenvelder absoluut niet verkopen en speelt het spel dan ook hard. De stugge houding van Benitez, die niet wil afwijken van de vraagprijs van 35 miljoen pond, frustreert Real. Toch geven ze de hoop niet op. Ondertussen probeert Benitez Alonso te overtuigen bij de Reds te blijven. De ploegmaats, de supporters en alle anderen binnen de club willen dat hij blijft. Toch lijkt een vertrek mogelijk als Real met voldoende geld over de brug komt en Alonso echt weg wil.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties