STVV wint met ruime 1-5 cijfers in Brussel

Sint-Truiden is klaar voor de start van het seizoen. De promovendus imponeerde zaterdag op het veld van Brussels en won met 1-5.

STVV won zijn laatste voorbereidingswedstrijd op het nieuwe seizoen met ruime 1-5 cijfers van FC Brussels. De wedstrijd kwam maar langzaam op gang met enkele kansen aan beide kanten. Vlak voor de rust kwameen de Kanaries op voorsprong via kapitein Peter Delorge. Na de rust was het lang wachten voor er zich nog een kans voordeed. Invaller Giel Deferm scoorde uiteindelijk met zijn eerste baltoets de 0-2. Vanaf toen ging het snel en stond het in een mum van tijd 1-4 met twee doelpunten van Ibrahim Sidibé met tussenin een goal van Le Postollec voor de thuisploeg. Vlak voor affluiten trapte Jonathan Wilmet de 1-5 eindstand op de bordjes. (AN)