KV Mechelen kan galawedstrijd niet winnen

Dirk Pieters
| 24 reacties

KV Mechelen wist de galawedstrijd tegen SK Beveren niet te winnen. De eersteklasser kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel op eigen veld.

De wedstrijd begon met een trofee voor Koen Persoons. De middenvelder mocht de prijs van meeste verdienstelijke speler van het seizoen 2008-2009 in ontvangst nemen. Toch gaf dat geen inspiratie want al vrij snel zag KV Mechelen tegen een achterstand aan. Cousin kapte zich simpel vrij en schoot de 0-1 op het bord. Amper vijf minuten later verdubbelde Kalala de score. Alsof dat nog niet genoeg was, viel ook doelman Olivier Renard uit met een blessure.

In de tweede helft zette de thuisploeg orde op zaken. Iets over het uur schoot Nong de eersteklasser opnieuw in de wedstrijd. In de slotfase kon KV Mechelen nog een gelijkspel uit de brand spelen. Iddi kopte de hoekschap van Gorius voor de neus van Lemmens in doel. (AN)

KV Mechelen: Renard (23' Biebauw), Chen, Ivens, Van Hoevelen, Ghomsi, A.Iddi, Persoons (78' Buyens), Gorius, Destorme (46' Rossini), Salim (63'G.Iddi), Nong

KSK Beveren: Lemmens, Aerts, Collen, Lardenoit, Peersman, Van Dieren, Van Belle, Martens, Cousin, Kalala (74' Matthynssens), Ceesay