Jeurissen roept Gumienny op het matje

De Nijs Michael
| 21 reacties
Jeurissen roept Gumienny op het matje
Foto: © SC

De Jupiler Pro League ging afgelopen weekend van start en de scheidsrechters werden meteen op de proef gesteld. Serge Gumienny liet een elleboogbeweging van Marcin Wasilewski onbestraft en moet daar nu al de gevolgen van dragen.

Wasilewski maakte in de wedstrijd op het veld van Kortrijk een elleboogbeweging in de richting van zijn tegenstander. Scheidsrechter Serge Gumienny zag het gebeuren, maar hij hield de kaarten op zak. Dit tot onvrede van scheidsrechtersbaas Robert Jeurissen. Hij roept Gumienny op het matje.

"Ik ga hem zijn versie van de feiten vragen en de mijne geven", vertelt Jeurissen in dS. "Ik heb net als u de beelden gezien en hou er een andere mening op na. Ik heb nog maar net de nadruk gelegd op de opzettelijke elleboogstoten en bij de eerste gaat de speler al vrijuit."

Wasilewski hoeft inderdaad geen sanctie meer te vrezen. "Om de simpele reden dat Gumienny de fase gezien heeft. Een beslissing van de arbiter kunnen wij niet herroepen", verklaart bondsprocureur René Verstringhe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties