Oris moet Thiebaut vervangen bij MVV

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Oris moet Thiebaut vervangen bij MVV
Foto: © SC

Onze landgenoot Kevin Oris (foto) moet bij MVV Maastricht de opvolger worden van Gunther Thiebaut, een andere Belg. Dat meldt de regionale krant Dagblad De Limburger vandaag. Oris staat nog steeds onder contract bij AEC Bergen.

Kevin Oris is 24 jaar maar heeft in zijn carrière nogal wat clubs versleten. Doorbreken deed bij Verbroedering Meerhout, toen een vierdeklasser. Hij maakte toen in één seizoen 35 doelpunten en verdiende zo een transfer naar eersteklasser SV Roeselare. Daar ging het voor Oris heel wat moeilijker en doorbreken kon hij er niet.

Na één seizoen in West-Vlaanderen trok hij naar KVSK United waar hij de scouts van AEC Bergen kon charmeren. Vorig seizoen probeerde hij het in Henegouwen opnieuw op het hoogste niveau, maar opnieuw kon hij zijn stempel niet drukken. In 24 competitiewedstrijden kwam hij niet verder dan twee goals.

Oris heeft in Bergen nog een contract voor twee seizoenen waardoor MVV Maastricht, een tweedeklasser in Nederland, een transfersom zal moeten betalen. Mocht de boomlange spits niet haalbaar zijn, zou tester Jonas Olsen, een Noor, in aanmerking komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties