Blessure frustreert topschutter Ruiz

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Blessure frustreert topschutter Ruiz

Gisteren meldden we nog dat Jaime Ruiz door een blessure enkele leuke wedstrijden moet missen. De Colombiaanse spits zegt vandaag in GvA dat hij momenteel erg gefrustreerd rondloopt.

Jaime Ruiz miste al de wedstrijden op KV Mechelen en AA Gent en ziet ook de partijen tegen Anderlecht en RC Genk aan zijn neus voorbij gaan. De Colombiaan werd vorig seizoen nog topschutter in de Belgische competitie.

"Ik ben zwaar gefrustreerd. Het was al erg dat ik de eerste twee wedstrijden van het seizoen moest missen, maar het missen van twee topduels maakt de pijn nog groter. Al lang voor de start van het seizoen was ik echt aan het uitkijken naar die wedstrijden", zegt Ruiz.

VC Westerlo miste zijn start met een 1 op 6. "Wie zegt dat de ploeg met mij in het elftal meer punten zou hebben behaald? Bertin Tomou scoorde al twee doelpunten. Maar het is nog vroeg op het seizoen en dus maak me hoegenaamd nog geen zorgen om die situatie", gaat de Colombiaan verder.

Ruiz gaat momenteel langs bij de kinesist en oefent 's middags individueel. "Het is hard werken en voor mij een manier om deze harde klap te verwerken", besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties