Buffel rekende op meer waardering van de pers

Mathias Dumarey
| 98 reacties
Buffel rekende op meer waardering van de pers
Foto: © SC

Thomas Buffel (foto) heeft nog eens gepraat met de pers en dat was al een tijdje geleden. De middenvelder die nu twee goede wedstrijden op rij speelde, rekende op meer waardering van de pers.

Thomas Buffel wilde niet met de pers praten na de competitiewedstrijden tegen AA Gent en RSC Anderlecht. "Ik had mijn redenen om te zwijgen. Er was geschreven dat ik laag gevallen was, een vedette op zijn retour. Sorry, maar dat vond ik er zwaar over. Ik verdien meer respect", zegt de Cercle-middenvelder vandaag in HNB.

"Ik heb het tenslotte aangedurfd om naar België terug te keren en naar Cercle Brugge te gaan. Ik koos zeker niet voor de gemakkelijkste oplossing en ik vind dat ik daar meer waardering voor verdiende", aldus nog Buffel.

Cercle kan ook genieten van de Ier Dominic Foley. De spits werd vorige winterstop weggehaald bij AA Gent en op het einde van het seizoen bleek hij eerder een miskoop. Na een goede voorbereiding vindt Foley terug de weg naar de netten. "Ik had het inderdaad moeilijk, maar ik denk niet meer aan het verleden. De trainer weet dat ik hier nog een bepaalde rol kan vervullen", besluit Foley.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties