Pavlyuchenko wil opkrassen bij Tottenham

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Pavlyuchenko wil opkrassen bij Tottenham
Foto: © SC

Roman Pavlyuchenko (foto) zou graag zo snel mogelijk Tottenham Hotspur verlaten. De Russische international wil meer aan spelen toekomen maar door de fel gestegen concurrentie op White Hart Lane komt hij niet meer van de bank af.

Het ziet er ook naar uit dat Roman Pavlyuchenko niet al te lang zal moeten wachten op een nieuwe club. AS Roma zou hem graag inlijven, al blijft het afwachten of de Italianen voldoende financiële middelen hebben om hem te halen. AS Roma wil niet verder gaan dan vijftien miljoen euro terwijl Tottenham vorige zomer nog twintig miljoen euro betaalde voor de boomlange Russische international.

Eerder had Pavlyuchenko AS Roma al afgewezen, maar een week voor het sluiten van de internationale transfermarkt lijkt hij wel te beseffen dat hij niet al te veel speelkansen zal krijgen dit seizoen. "Geen enkele voetballer zit graag op de bank. Zeker niet in een seizoen voor het WK. Ik moet spelen om in beeld te blijven bij de bondscoach. Ik ben zeker bereid om te luisteren naar andere clubs en hoop deze week nog te kunnen vertrekken", aldus Pavlyuchenko in Sport-Express.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties