Hongarije is tevreden over Erwin Koeman

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hongarije is tevreden over Erwin Koeman

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hongarije is tevreden met bondscoach Erwin Koeman. De voetbalbond van het land wil de Nederlander graag langer houden en is van plan om met Koeman om de tafel te gaan zitten om te praten over een verlenging van zijn contract.

Erwin Koeman is nu ruim een jaar in dienst bij Hongarije en de resultaten van de nationale ploeg zijn serieus verbeterd. De Hongaarse voetbalbond wil de Nederlander nu aan zich binden tot de zomer van 2012. Koeman heeft zijn zaakwaarnemer Ger Lagendijk gevraagd om te praten met de Hongaarse voetbalbond. De huidige verbintenis van Koeman loopt nog door tot na het WK in Zuid-Afrika volgend jaar.

Hongarije staat momenteel op een tweede plaats in Groep 1 voor de WK-kwalificatie en is dus nog volop in de running om zich te kwalificeren. Het land heeft een achterstand van drie punten op koploper Denemarken. In september werkt Hongarije twee belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden af tegen Zweden en Portugal die ontgoochelen. Hongarije kan in die twee wedstrijden een belangrijke stap zetten naar het WK.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties