Ivan Perisic bijzonder dicht bij Club Brugge

De Nijs Michael
| 70 reacties
Ivan Perisic bijzonder dicht bij Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Perisic keert mogelijk terug naar de Belgische velden. De Kroaat, die vorig seizoen op huurbasis actief was bij Roeselare, staat dicht bij Club Brugge. Wellicht tekent de spits vandaag een contract bij Club, zo vernam Voetbalkrant uit goede bron.

Club Brugge is tijdens de laatste dagen van de transferperiode nog steeds op zoek naar versterking. De West-Vlamingen willen er graag nog een aanvaller én een aanvallende middenvelder bij. Voor de laatst genoemde vacature is Ivan Perisic nadrukkelijk in beeld. De twintigjarige Kroaat is momenteel eigendom van het Franse Sochaux.

Tijdens de terugronde van vorig seizoen was Perisic op huurbasis aan de slag bij Roeselare. De voormalige jeugdinternational scoorde er vijf keer in zestien wedstrijden. Dat is Club Brugge uiteraard niet ontgaan, mede omdat de jongeling met een doelpunt aan de basis van de bekeruitschakeling van blauw-zwart lag.

Perisic ligt nog tot medio volgend jaar onder contract bij Sochaux, waar hij intussen naar de B-kern is verwezen. Club Brugge zou al een deal hebben met de Franse werkgever van Perisic, de West-Vlamingen tellen ongeveer 250.000 euro neer voor de polyvalente Kroaat. 

Ook met de aanvallende middenvelder zelf zou er een akkoord betreffende een definitieve transfer zijn. Er moeten nog enkele details besproken worden, maar wellicht tekent Perisic vandaag een driejarig contract in het Jan Breydelstadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties