Shevchenko speelt geen CL met Chelsea

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Shevchenko speelt geen CL met Chelsea
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat de Oekraïner Andriy Shevchenko (foto) bezig is aan zijn laatste dagen bij Chelsea FC. De Engelsen zetten hem niet op de lijst van spelers die zullen meedoen in de Champions League.

Andriy Shevchenko (32) werd op het formulier vervangen door de jonge Daniel Sturridge. De Oekraïner doet deshalve niet mee aan het kampioenenbal waar hij toch de derde schutter aller tijden is. Carlo Ancelotti, de trainer van Chelsea, heeft Shevchenko meegedeeld dat hij pas vierde staat in de pikorde bij The Blues.

Shevchenko zou bij Ancelotti, waarmee hij ook jarenlang samenwerkte bij AC Milan, Didier Drogba, Nicolas Anelka en Salomon Kalou moeten laten voorgaan. Ondertussen zou wel al duidelijk zijn dat een langer verblijf van Sheva bij Chelsea uitgesloten is en wellicht zou hij eerstdaags terugkeren naar Rusland of naar zijn vaderland Oekraïne. De twee clubs die voor hem in de running zijn, zijn Zenit Sint-Petersburg en zijn ex-club Dynamo Kiev waar hij de cirkel van zijn carrière rond zou kunnen maken.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties