Tienen naar ex-eerste klasser AFC Tubize

filip broos
| 2 reacties
Tienen naar ex-eerste klasser AFC Tubize
Foto: © SC

De suikerploeg haalde in zijn eerste wedstrijd een gelijkspel en Tubize puurde 4 punten uit hun2 eerste wedstrijden. Het is duidelijk dat beide ploegen nog niet op hun kruissnelheid zitten.

 De ploeg van trainer Mazzu kon zich vorig seizoen niet handhaven in eerste nationale. Voor het seizoen in 2e kon men een aantal sterke spelers behouden. Zo kon men goaltjesdief Perbet in Tubeke houden ondanks de interesse van verschillende eerste klassers.
Andere bekende namen zijn Haydock en Vandelanoitte.

Voor de wedstrijd van morgen heeft de trainer de beschikking over een volledig fitte kern.
De kern: Govoni, Brouckaert, Alandson, Neels, Steens, Diowa, Kwembeke, N'zif, Haydock, Mvuezolo, Ladriere, Villano, Da Silva, Perbet en Santos Pravos.


KVK Tienen kende vorig seizoen een sterk seizoen en strandde op 1 punt van de nacompetitie. In het tussenseizoen vertrokken een aantal sterkhouders en koos men ervoor om meer de kaart van de jeugd te trekken. Dit belette het bestuur niet om nieuwe spelers aan te trekken. Nieuwe aanwinst Mbemba zit voor het eerst in de wedstrijdkern. Voor de laatste aanwinst Jo Vermast is het nog even wachten tot hij speelgerechtigd is.
Voor de wedstrijd van morgen zijn de langdsuriggeblesseerden Dufoor, Penga en Da silva out.
De kern: Van Impe, De Smet, Vanhees, Triantafallidis, Vandeput, Peeters, Bogaerts, Neven, Belme, Degeling, Haznadar, Mbemba, Grondelaers, Meeus en Schuermans.

De wedstrijd wordt zondagavond afgetrapt om 18u in het Stade Leburton en staat onder de leidng van de heer Defour
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties