Reina wil dat Reds meer risico's nemen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Reina wil dat Reds meer risico's nemen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC jaagt nu al bijna twintig jaar op een nieuwe titel in de Premier League. Vorig seizoen waren de Reds lang in de running, maar ze verloren te veel punten aan gelijke spelen.

Liverpool verloor vorig seizoen amper twee keer, toch speelde de club geen kampioen. Ze betaalden de prijs voor elf gelijke spelen. Dit seizoen moet het anders en dat beseft ook doelman Pepe Reina.

"Mensen zeggen dat we nu al even veel wedstrijden hebben verloren als vorig seizoen. Maar het grote probleem was de gelijke spelen. Op twee matchen na bleven we ongeslagen en toch waren we geen kampioen. Ik had liever zes van die elf matchen verloren en de andere vijf gewonnen. Dan hadden we even veel punten gehad als Manchester United en misschien op doelsaldo kampioen gespeeld. Voor het seizoen waren we het allemaal eens dat we meer risico's moeten nemen om te winnen. Dat betekent dat we ook meer wedstrijden gaan verliezen, maar in een competitie waarin je drie punten krijgt voor een zege gaat dat uiteindelijk meer opleveren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties