Poolse bond maakt er een trainerssoap van

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Poolse bond maakt er een trainerssoap van
Foto: © SC

Leo Beenhakker (foto) werd gisteren na de nederlaag in Slovenië op straat gegooid. Vandaag wilde de Poolse bondsvoorzitter dat ontslag ongedaan maken, maar hij ving bot bij de Nederlander die Polen een zootje noemde.

Leo Beenhakker heeft het helemaal gehad met Polen en weigerde nog langer mee te gaan in de waan van de dag bij de Poolse voetbalbond. "De voorzitter heeft emotioneel gereageerd na een drankje, maar ik ben er echt klaar mee", aldus de Nederlander tegenover Radio Rijnmond.

Beenhakker haalt vervolgens helemaal de hakbijl boven over zijn vroegere werkgever. "Bij uitwedstrijden heb ik een grotere groep bestuursleden plus aanhang in mijn nek dan dat ik spelers tot mijn beschikking heb. Wat beheersing en professioneel gedrag zijn ver te zoeken. Het lijkt erop dat ze de verplaatsingen meer als leuke vakantietripjes zien", is de Nederlander snoeihard.

Beenhakker vond de gebeurtenissen gisterenavond uiterst 'plezant'. "Het was gisteren erg grappig. Ik stond op amper drie meter van de bondsvoorzitter. Zijn interview was niet live, het mijne wel. In het Pools zei de ene verslaggever tegen de andere dat ik zou worden ontslagen. Het was een leuke afspiegeling van een Poolse landdag. Ik had het echt reuze naar mijn zin", besluit de Nederland op de NOS





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties