Bölöni: "Ik houd altijd rekening met pers"

Nico Wieme
| 27 reacties
Bölöni: "Ik houd altijd rekening met pers"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni kon donderdag met een bijna voltallige kern trainen. De Roemeen wacht nog op de komst van Milan Jovanovic. In aanloop naar de match tegen Mechelen kreeg de pers nog een sarcastische veeg uit de pan.

Milan Jovanovic speelde de voorbije week interlandvoetbal met Servië. De spits daagde voorlopig nog niet terug op bij Standard. Hij zou de trip van zijn land naar België met de wagen maken. "Dat weet ik niet", reageerde coach Laszlo Bölöni. "En als dat zo is, vind ik dat een slecht idee. Als hij vliegangst heeft, had hij voor de trein kunnen kiezen. Dat duurt niet langer, is minder vermoeiend en minder gevaarlijk dan de wagen."

Er rest de Roemeense oefenmeester niet veel tijd om de matchen tegen KV Mechelen en Arsenal voor te bereiden. "Aangezien we met minder waren, heeft dat me toegelaten met bepaalde spelers individueel bezig te zijn. Vooral dan met de nieuwkomers. Ik kan nu al zeggen dat Rocha en Felipe kans maken om tegen Mechelen te worden ingezet", aldus Bölöni in HLN.

Op de vraag hoe hij de afwezigheid van de langdurig geschorste Axel Witsel zou opvangen, reageerde Bölöni bitsig. "Ik ga aandachtig lezen wat jullie als alternatief voorstellen. Ik houd altijd rekening met wat mensen met een balpen, een microfoon of met een wit hemd en das achter een bureau zeggen", reageerde de Standardcoach sarcastisch.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties