Barda: "Raar dat ik steeds gewisseld word"

Nico Wieme
| 14 reacties
Barda: "Raar dat ik steeds gewisseld word"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Elyaniv Barda was niet alleen ontgoocheld door het gelijkspel van Genk tegen Club, de Israëli was eveneens ontstemd over zijn zoveelste vervanging.

Genk speelde 1-1 gelijk op het veld van Club Brugge. Toch was Elyaniv Barda niet tevreden met dat punt. “Ik ben ontgoocheld. De eerste 20 minuten waren we zeer goed, daarna was de match opener met twee teams die zich ten volle inzetten.”

 

Met zijn eigen prestatie kon de Genkspits wel genoegen nemen. “Ik heb veel zelfvertrouwen. Ik zat ook meteen goed in de match, mijn eerste balcontact was uitstekend. Ook het samenspel met Thomas Buffel lukte meer dan behoorlijk.”

 

“We hebben Club enkele keren verrast. Aan de rust had het eigenlijk 0-2 moeten staan. Club kreeg in de tweede helft ook wel wat kansen, maar Davino Verhulst stond pal”, aldus Barda.

 

In de loop van de tweede helft moest Barda opnieuw naar de kant. “Klopt, ik word veel gewisseld de laatste matchen. De coach geeft mij hiervoor geen uitleg. Wat kan ik daar aan doen? Ik doe gewoon mijn best”, zuchtte de Israëliër.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties