Dirar: "Shakhtar al geklopt op PlayStation"

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Dirar: "Shakhtar al geklopt op PlayStation"
Foto: © SC

Nabil Dirar (foto) kijkt vol vertrouwen uit naar het duel tegen Shakhtar Donetsk. De Marokkaan is in de Belgische competitie voor twee speeldagen geschorst, maar vanavond mag hij opnieuw meedoen.

Nabil Dirar moest tegen RC Genk en straks ook in Westerlo toekijken omwille van het spuwincident in Mechelen. Europees mag hij wel aantreden, en daar is hij heel opgelucht over. "Ik had vorige zondag om het veld op te lopen. Nu goed, spuwen doe je niet op het veld. Ik heb mij geëxcuseerd bij de voetbalbond en mijn straf geaccepteerd. Ik verdien wel degelijk die schorsing van twee speeldagen", aldus de Marokkaanse international in HLN.

Dirar kijkt vol vertrouwen uit naar het duel met Shakhtar Donetsk vanavond, toch de eindwinnaar van de allerlaatste UEFA-beker. "Shakhtar is een grote ploeg. Voorin hebben ze goede Brazilianen rondlopen. We mogen niet als zotten aanvallen, want anders zullen we goals slikken. De bal afpakken van hen zal al een hele klus worden. Toch zijn we niet kansloos. Op de PlayStation speelde ik al eens tegen hen. Daar zijn ze ook een snelle en technische ploeg maar toch kon ik van hen winnen", besluit een lachende Dirar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties