Van Kerckhoven: "Waren minstens de evenknie"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Van Kerckhoven: "Waren minstens de evenknie"
Foto: © SC

Nico Van Kerckhoven zag Westerlo een goede wedstrijd spelen, maar kon niet verhinderen dat Club Brugge vier keer tot scoren kwam.

“Qua doelkansen waren we minstens de evenknie van Club Brugge”, stelt Van Kerckhoven. “Maar morgen staat er wel 1-4 in de krant en staan we nog altijd achteraan in het klassement.”

Ruiz

“De positieve kritieken die we na deze wedstrijd zullen krijgen, kunnen ons vertrouwen geven. Maar daar zijn we eigenlijk niets mee.”

Jaime Ruiz kreeg een viertal kansen, maar het Colombiaanse kanon staat voorlopig nog altijd droog. “Een Ruiz in vorm trapt er zeker eentje in. Maar hij traint amper mee en speelt op 60-70 procent. Als je dan ziet wat hij de ploeg toch nog kan bijbrengen. We zullen hem serieus missen als hij onder het mes moet.”

Met een verplaatsing naar Gent en de komst van competitieleider STVV wordt het er ook niet makkelijker op. “Gent is altijd een moeilijke verplaatsing voor ons en STVV zit in de winning mood. We zullen moeten knokken voor iedere vierkante meter.”

Malaise

Iakovenko en Mravac zijn duidelijke versterkingen voor de ploeg, maar we zullen heel Westerlo nodig hebben om uit deze malaise weg te raken.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties