Nico Wieme
| 1 reacties

Manchester United heeft VfL Wolfsburg puntenloos terug naar Duitsland gestuurd. Ook CSKA Moskou deed een goede zaak in groep B van de Champions League. De Russen versloegen Besiktas met het kleinste verschil.

Manchester United FC-VfL Wolfsburg: 2-1

VfL Wolsburg begon goed aan de match. De Duitsers dwongen Man U in het eerste deel van de eerste helft tot veelvuldig balverlies. Pas halverwege de eerste periode nam de thuisploeg het initiatief over. De Engelsen ontwikkelden steeds meer druk, maar scoren lukte hen vooralsnog niet.

Tien minuten ver in de tweede periode kopte Dzeko de bezoekers op voorsprong na een voorzet van Hasebe. Lang duurde de vreugde niet, want drie minuten later trapte Giggs een vrijschop rechtstreeks binnen. Twaalf minuten voor tijd bezorgde Carrick de Mancunians de zege.

CSKA Moskou-Besiktas: 2-1

CSKA Moskou heeft zijn kansen op kwalificatie voor de achtste finales van de Champions League gevrijwaard. De Russen versloegen in eigen stadion Besiktas met 2-1. Meteen de eerste zege voor de Russen.

Alan Dzagojew in de aanvangsfase en Milos Krasic na een uur zorgden voor de doelpunten bij CSKA. Ekrem Dag lukte in de blessuretijd nog de aansluitingstreffer, maar verder dan dat kwam Besiktas niet.

Manchester United prijkt na twee speeldagen alleen aan de leiding in groep B met het maximum der punten. Wolfsburg en CSKA Moskou delen de tweede plaats, met elk drie punten. Dankzij de 2-1-zege klampt Moskou aan in de strijd om kwalificatie voor de achtste finales. Besiktas blijft laatste met nul punten.