Dirar: "Er wordt niet meer op mij gerekend"

Nico Wieme
| 64 reacties
Dirar: "Er wordt niet meer op mij gerekend"
Foto: © SC

Er zit een haar in de boter tussen Nabil Dirar en Adrie Koster. De Marokkaanse Belg voelt zich geviseerd door de disciplinaire schorsing die hij van de Nederlandse coach kreeg omdat hij te laat op training was verschenen.

“Ik vond de straf te zwaar en niet rechtvaardig”, is Nabil Dirar van mening. “Het is nu het probleem van trainer Adrie Koster. Ik was twee uur te laat op de training van vorige week maandag. Ik moest eerst mijn moeder oppikken in Parijs en zat daar vast in de file. Ik heb de trainer op de hoogte gebracht, maar te laat.”

 

“Het was de eerste keer dat ik te laat was. Ik zet mijn horloge zelfs tien minuten voor. Andere spelers komen wel meer te laat komen, maar zij werden nog nooit zo gestraft”, aldus de flankspeler in HNB.

 

Dirar klaagt zijn nood in de pers, maar sprak nog niet met Adrie Koster over het voorval. “Hij neemt de beslissingen en ik leg me daar bij neer. Een boete en een gesprek lijken mij logischer dan een match schorsing. Niemand kan mij verhinderen om een beetje kwaad te zijn. Mijn concentratie is verstoord en mijn moreel is naar beneden gezakt.”

 

“De week deed me mentaal geen deugd, ik zat aan de grond. Dus speelde ik zondag tegen Moeskroen wel mijn match, maar er kon geen extra inspanning van af. Ik heb de indruk dat er toch niet op mij gerekend wordt”, besluit Dirar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties