Jovetic niet bezig met interesse van ManU

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jovetic niet bezig met interesse van ManU
Foto: © SC

Stevan Jovetic gooit hoge ogen bij zijn club AC Fiorentina en dat is een aantal grote clubs in Europa niet ontgaan. Vooral Manchester United zou de Montenegrijnse aanvaller graag willen weghalen uit Firenze.

"Ik ben heel erg vereerd met de interesse van Manchester United, maar voorlopig ben ik enkel maar bezig met Fiorentina", drukt Stevan Jovetic zich uit met clichés. De aanvaller is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de Italiaanse club en breekt nu helemaal door. In de Champions League was hij al de killer van Liverpool met twee doelpunten. Fiorentina zou trouwens graag het contract openbreken van Jovetic, maar het lijkt er op dat ze al te laat zijn.

De hele Engelse top wil Jovetic binnenhalen en vooral Manchester United lijkt zijn zinnen te hebben gezet op de spits. "Bij Fiorentina heb ik alles wat ik nodig heb om me te verbeteren. Mijn contract loopt hier nog door en ik heb absoluut niet de intentie om nu al te vertrekken", zegt hij in Blic. Wellicht zal hij andere taal spreken als zijn contract ten einde is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties