Roeselare moet meerdere erkennen in Lens

De Nijs Michael

Dit weekend staat er geen competitievoetbal op het programma in de hoogste afdeling. Hekkensluiter Roeselare maakte van het vrij weekend gebruik om een oefenwedstrijd tegen Lens te spelen, de Franse eersteklasser won met 2-3.

Roeselare begon goed aan de partij en dat resulteerde na twintig minuten in de openingstreffer. De Pever bracht de West-Vlamingen op aangeven van Dissa op voorsprong. Iets voorbij het half uur kopte Akale de gelijkmaker echter tegen de touwen en Boukari strafte nog voor de rust balverlies van Hellings af: 1-2.

Roeselare gaf zich niet gewonnen. Net voor het uur slaagde zwart-wit er in om de bordjes opnieuw in evenwicht te hangen, Dequevy kopte een corner tegen de touwen. Het geluk van Roeselare was echter van korte duur, twee minuten later schoot Milovanovic de 2-3-eindcijfers op het bord.

Roeselare: Dutoit (46' Bourdon), Van Loo (75' Beeuwsaert), Kucera, Hellings, Winnockx, De Pever, Vanthournout, Ten Heuvel, Dequevy (69' Ternest), Mulisa, Dissa (46' Dotsenko (86' Ghesquiere).