Chatelle denkt aan vertrekken bij Anderlecht

Mathias Dumarey
| 42 reacties
Chatelle denkt aan vertrekken bij Anderlecht
Foto: © SC

Thomas Chatelle (foto) is niet meer gelukkig bij Anderlecht. De speler begon dit seizoen over alle wedstrijden gespreid nog maar zes keer in de basis en dat zint de rasechte Brusselaar niet.

Thomas Chatelle lijkt zijn status in Brussel stilaan beu te geraken. Hij heeft zijn zaakwaarnemer al de opdracht gegeven om uit te kijken naar een andere club waar hij wel voldoende aan spelen zou toekomen. Vorige week vrijdag had Chatelle al een gesprek met trainer Ariël Jacobs waar beiden onder vier ogen hun mening gegeven hebben over de situatie.

"Of ik Jacobs nu begrijp? Nee, ik begrijp niet dat hij me de kans niet meer geeft om meer te spelen. Ik ben met mijn hoofd nog bij Anderlecht, maar heb mijn manager gevraagd zijn oren en ogen open te houden. Ik heb altijd gezegd dat ik paarswit pas zou verlaten als ik me sportief kon verbeteren. Ik ben niet actief aan het zoeken, maar misschien komt er wel iets. Of het een Belgisch team kan worden? Normaal gezien niet, maar je weet nooit als het om een interessant team gaat", wil Chatelle niets uitsluiten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties